Opties & kosten

Voor een training kunt u kiezen uit 2 opties

Twee opties geheugentraining en kosten

Voor deze training bieden wij 2 opties aan:

Optie 1

Optie 1 betreft de basistraining van 9 sessies met een van onze psychologen of orthopedagogen in een van onze praktijken. Gedurende de training hebben zowel uw kind als u toegang tot het online trainingsprogramma, zodat u thuis de online training kunt volgen. Elke sessie met onze trainer duurt ca. 45 minuten, waarvan effectief 30 - 35 minuten aan de training besteed wordt. De eerste trainingsessies duren doorgaans iets korter dan 30 - 35 min., en in de resterende tijd wordt met uw zoon en dochter gewerkt aan oefeningen voor taakaanpak en/of concentratie.

De kosten voor deze optie bedragen €. 345,- en zijn inclusief het gebruik van het online trainingsprogramma en 9 individuele sessies met de trainer in een van onze praktijken.

Optie 2

Optie 2 betreft de basistraining van 9 sessies met een van onze psychologen of orthopedagogen in een van onze praktijken, en heeft u eveneens teogang tot het online trainingsprogramma. Elke sessie met onze trainer duurt ca. 75 minuten, waarvan effectief 60 - 65 min. met uw kind gewerkt wordt. Bij deze optie wordt er meer tijd besteed aan taakaanpak en/of concentratie, of er kan extra begeleiding geboden worden indien uw kind op school problemen ondervindt met rekenen of taal/lezen. In de eerste sessie kunt u met onze trainer overleggen waaraan de extra tijd besteed wordt.

De kosten voor deze optie bedragen €. 545,- en zijn inclusief het gebruik van het online trainingsprogramma en 9 individuele sessies met de trainer in onze praktijk.

Wilt u meer weten?

Wenst u meer informatie over de opties en/of kosten, dan kunt u een e-mail sturen naar Milou Scholten, m.scholten@eclg.nl. of bellen naar 085 - 877 16 73.